Ροη ειδησεων

Φρικτό τέλος για την Μις Ονδούρα - Βρέθηκε νεκρή!

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014   9:59:00 μ.μ.


Μια υπόθεση σαν αστυνομική ταινία αλλά με άσχημο τέλος είναι η υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας της Μις Ονδούρα και της αδερφής της. Σήμερα, γράφτηκε ο επίλογος αφού βρέθηκαν νεκρές στην όχθη ενός ποταμού.

Οι σοροί της Μις Ονδούρα Μαρία Χοσέ Αλβαράδο και της αδελφής της Σοφία Τρινιδάδ Ερνάντες βρέθηκαν στις όχθες ενός ποταμού λίγο μετά τη σύλληψη του αρραβωνιαστικού της Σοφίας, ο οποίος είναι και ο κύριος ύποπτος για τη διπλή ανθρωποκτονία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Ονδούρας.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε 100% ότι είναι εκείνες», δήλωσε ο διοικητής της δικαστικής αστυνομίας Λεάντρο Οσόριο.

Η Μαρία Χοσέ, που αγνοείτο από την Πέμπτη, αναμενόταν να ταξιδέψει σήμερα στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του Πλουτάρκο Ρουίς, του αρραβωνιαστικού της Σοφίας, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τις δύο αδελφές το ίδιο βράδυ που της απήγαγε. Συνελήφθη και άλλος ένας άνδρας.

Η Μις Ονδούρα, 19 ετών, και η αδελφή της εξαφανίστηκαν την προηγούμενη Πέμπτη, αφού πήγαν σε ένα πάρτι γενεθλίων κοντά στην γενέτειρά τους Σάντα Μπάρμπαρα. Το Σάββατο η μητέρα τους ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή τους.

Ο Οσόριο εξήγησε ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν στην πόλη Αράντα, στις όχθες του ποταμού Αγουαγουάλ. Ο αστυνομικός εκτιμά ότι στην απαγωγή και τον φόνο των δύο αδελφών εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Η Ονδούρα θεωρείται η πιο βίαιη χώρα του κόσμου με μια αναλογία ανθρωποκτονιών που ανερχόταν, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, στις 90,4 ανά 100.000 κατοίκους το 2012.

patranews.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ