Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Πούτιν: οι ριζοσπάστες δεν πρέπει να διεισδύουν στην εξουσία της Κριμαίας

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014   6:10:00 μ.μ.


Πούτιν: οι ριζοσπάστες δεν πρέπει να διεισδύουν στην εξουσία της Κριμαίας
Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμιρ Πούτιν κάλεσε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας να μην επιτρέψει να διεισδύουν στην εξουσία της Κριμαίας ριζοσπάστες και άτομα με βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

"Ειδική προσοχή παρακαλώ να δοθεί στη διαμόρφωση των περιφερειακών οργάνων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας στην Κριμαία και στη Σεβαστούπολη. Μεταξύ άλλων θα έχουν στόχο να μην επιτραπεί να διεισδύουν στην εξουσία άτομα με βεβαρημένο ποινικό μητρώο, εκπρόσωποι διάφορων ειδών ριζοσπαστικών και εξτρεμιστικών ρευμάτων και εκείνοι που θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την ομαλή ανάπτυξη της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης ", δήλωσε ο Πούτιν στη συνεδρίαση του κολλεγίου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας.
Ο Βλαδίμιρ Πούτιν επίσης έδωσε την εντολή στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας να αναπτύξει τις συνοριακές εγκαταστάσεις στην Αρκτική και στη νότια κατεύθυνση, μεταδίδει το πρακτορείο ITAR-TASS.
"Πρωταρχικός στόχος είναι η ανάπτυξη των συνοριακών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Αρκτικής, καθώς και στη νότια στρατηγική κατεύθυνση ", δήλωσε ο Πούτιν στη συνεδρίαση του κολλεγίου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας .
Επισήμανε ότι η προσεχής απομάκρυνση των διεθνών δυνάμεων από το Αφγανιστάν "εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την αποσταθεροποίηση όλης της περιοχής της Κεντρικής Ασίας, για τους συνεργάτες και συμμάχους μας ".
"Η Ρωσία πρέπει να είναι έτοιμη να τους παρέχει όλη την απαραίτητη βοήθεια στην προστασία των συνόρων ", είπε ο επικεφαλής του κράτους.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ