Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Κρήτη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 58χρονο σάτυρο

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014   1:24:00 μ.μ.


Κρήτη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 58χρονο σάτυρο
Ειδικό σχολείο παρακολουθεί ο ένας από τους δύο ανήλικους, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον 58χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος σύμφωνα με την Ασφάλεια ασελγούσε συστηματικά σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν και 17 ετών, ο ανήλικος σκέφτεται και συμπεριφέρεται σαν ένα επτάχρονο  παιδάκι και αυτό προσδίδει ακόμα πιο δραματικούς τόνους στην υπόθεση.
Ο 17χρονος, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ήταν έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων του 58χρονου τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, ενώ ο δεύτερος ανήλικος, ο 14χρονος, «συναναστρεφόταν» μαζί του την τελευταία διετία και φέρεται να έπαιρνε «χαρτζιλίκι» από τον κατηγορούμενο.
Ο 58χρονος που χθές το απόγευμα οδηγήθηκε ενώπιον της αντιεισαγγελέως Ηρακλείου, ζούσε μόνος του. Τα τελευταία χρόνια είχε χάσει τους γονείς του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μόνιμο ερωτικό δεσμό, όμως παράλληλα φρόντιζε να ικανοποιεί τις νοσηρές του ορέξεις με τους ανήλικους.
Η σύλληψη έγινε στο σπίτι του, σε περιοχή δυτικά της πόλης του Ηρακλείου και μάλιστα ήταν επεισοδιακή καθώς στη θέα των αστυνομικών, προσπάθησε να τους απωθήσει. Λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την οικία του το 14χρονο αγόρι, το οποίο στην συνέχεια εξετάστηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ