Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ο Παπαδημούλης για τη χειραψία του με τον Σαμαρά

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014   7:03:00 μ.μ.


Ο Παπαδημούλης για τη χειραψία του με τον Σαμαρά
Αίσθηση προκάλεσε το τετ α τετ του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει το "Έθνος", ο κ. Παπαδημούλης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού για την εκλογή του στη θέση ενός από τους 14 αντιπροέδρους του νέου Ευρωκοινοβουλίου.
Ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρθηκε στη χθεσινή χειραψία με τον πρωθυπουργό : "Χθες ο πρωθυπουργός ήρθε στο ευρωκοινοβούλιο για να παρουσιάσει τον απολογισμό της ελληνικής προεδρίας. Η θέση στην οποία κάθισε ως απερχόμενος προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με τη θέση που κάθομαι εγώ ως αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου απέχουν ενάμισι μέτρο. Ήταν λογικό, παρ' ότι είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, παρ` ότι αυτή την περίοδο υπάρχει ένταση στις σχέσεις κυβέρνησης -ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάξουμε χειραψία".
"Η χειραψία δεν καταργεί τις πολιτικές διαφορές. Ο πρωθυπουργός με συνεχάρη για την εκλογή μου στην θέση του αντιπροέδρου. Σημειώνω ότι ως πολιτικοί αντίπαλοι συνυπήρξαμε στο ευρωκοινοβούλιο με τον Α. Σαμαρά 3,5 χρόνια, από το 2004 ως το 2007", πρόσθεσε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ