Ροη ειδησεων

Aγγλος μάνατζερ για πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014   1:03:00 μ.μ.


Aγγλος μάνατζερ για πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΠΑΟΚΣτον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 14ης Αυγούστου επικεντρώνεται στην τελική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για το πρόσωπο που τελικά θα επιλέξει και θα έχει τη γενική διεύθυνση της ΠΑΕ.
Οπως αναφέρεται στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά": "Πηγές προσκείμενες στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ανέφεραν ότι ο Σαββίδης, υιοθετώντας κατά κάποιον τρόπο σχετική εισήγηση της γνωστής συμβουλευτικής εταιρίας, πρόκειται να αναθέσει σε ξένο μάνατζερ τη γενική διεύθυνση της ΠΑΕ.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται, αυτός θα είναι Αγγλος και θα έχει ανάλογη προηγούμενη εμπειρία από συλλόγους της χώρας του.
Αν τελικά προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε ο Ζήσης Βρύζας θα περιοριστεί στη θέση του υπεύθυνου αγωνιστικού τμήματος, μια και ο ξένος μάνατζερ αναμένεται να έχει τον τίτλο του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ (την ίδια στιγμή θα μπορεί να απαλλαγεί από το βάρος των χρεών με την υπογραφή σχετικού ιδιωτικού συμφωνητικού με τον Σαββίδη)".


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ