Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Εθνική Νέων: «Λύγισε» από Κροατία και τραυματισμούς

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014   10:16:00 π.μ.


Εθνική Νέων: «Λύγισε» από Κροατία και τραυματισμούςΔεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Κροατία. Ηττήθηκε με 82-68, έχοντας κορυφαίο τον Καμπερίδη
Η ποιοτικότερη Κροατία και οι μαζεμένες ατυχίες που έτυχαν στην Εθνική μας ομάδα των Νέων στέρησαν τη συμμετοχή από τον αυριανό ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Η Κροατία επικράτησε με 82-68, ωστόσο το αντιπροσωπυετικό μας συγκρότημα έπαιξε όσο καλύτερα μπορουσε τηρουμένων των αναλογιών. Οι διεθνείς μας μπορεί να είχαν συνηθίσει την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά πριν το ματς είδαν τον Γιώργο Διαμαντάκο να μένει εκτός με οξεία γαστρεντερίτιδα και κατά τη διάρκειά του τραυματίστηκε και ο Δημήτρης Σιόλογκας.
Όσοι αγωνίστηκαν προσπάθησαν αρκετά και ιδιαίτερα ο Μιχάλης Καμπερίδης (15 πόντους, 7 ριμπάουντ) και ο Πάρης Μαραγκός (16 πόντους, 8 ριμπάουντ).
Οι Κροάτες νίκησαν δίκαια σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά και έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Φίλιπ Μπούντοβιτς ο οποίος ολοκλήρωσε τον προημιτελικό με 27 πόντους (6/8 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 2 κοψίματα.
Η Εθνική μας ομάδα θα παλέψει για το καλύτερο πλασάρισμα και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8. Αύριο στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ