Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ασπίδα προστασίας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον κολλητό του Ίκερ Κασίγιας

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014   8:06:00 μ.μ.


Ασπίδα προστασίας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον κολλητό του Ίκερ ΚασίγιαςΤι δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός για τον Ισπανό πορτιέρο
Η κάκιστη αγωνιστική κατάσταση του Ικερ Κασίγιας, αλλά και η άφιξη του Κέιλορ Νάβας στην Μαδρίτη, άνοιξε και πάλι τη συζήτηση για το ποιος θα πρέπει να είναι ο βασικός πορτιέρο των Μερέγχες την ερχόμενη σεζόν.
Ο Κοσταρικανός, που ήταν μία από τις αποκαλύψεις του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη με τον Ισπανό τερματοφύλακα για τη θέση του βασικού γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια της Βασίλισσας.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε μέσω δηλώσεων να επηρεάσει την απόφαση του Κάρλο Αντσελότι, υμνώντας τα πεπραγμένα του Ισπανού πορτιέρο. «Ο Ίκερ δεν έπαψε ποτέ να είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Πάντα ήταν παγκόσμιας κλάσης», τόνισε χαρακτηριστικά.
Οσο για τους στόχους της Ρεάλ τη νέα σεζόν, τόνισε: «Πρέπει να σκεφτόμαστε το τώρα και όχι το μέλλον. Πρώτα ο ένας στόχος μετά ένας άλλος. Κατακτήσαμε το Super Cup Ευρώπης που είναι υπέροχο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ξεκινήσαμε την σεζόν με το δεξί και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό», κατέληξε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ