Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Γιώργος Καραγκούνης: Σκέφτεται να συνεχίσει στο εξωτερικό

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014   1:57:00 μ.μ.


Γιώργος Καραγκούνης: Σκέφτεται να συνεχίσει στο εξωτερικόΤο ότι η ΕΠΟ και δη ο Γιώργος Σαρρής θέλουν διακαώς τον Γιώργο Καραγκούνη στην Εθνική ομάδα σε συγκεκριμένο πόστο είναι γνωστό.
Αυτό που δεν είναι γνωστό, τουλάχιστον ακόμη, είναι η πρόθεση του πρώην αρχηγού της ελληνικής ομάδας.
Ο Καραγκούνης δεν έχει αποφασίσει οριστικά να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα αποκλείστηκε, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον (μόνο ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε, αλλά ουδέποτε το έκανε σε επίσημη μορφή).
Ο «τυπάρας» σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό όπου έχει δελεαστικές προτάσεις, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο δεν θέλει να αναλώσει το τέλος της καριέρας του σε τέτοια περάσματα που θα «χαλάσουν» το όνομά του.
Άρα, αν πάρουμε ως σοβαρό ενδεχόμενο ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τότε πρέπει να πάρουμε και ως σοβαρό ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ομοσπονδίας και να βρεθεί δίπλα στον Κλαούντιο Ρανιέρι κάτι ως συνδετικός κρίκος του προπονητή με τους παίκτες.
Στην ΕΠΟ κατάλαβαν, έστω και αργά, πως χρειάζεται κάποιος δίπλα στον Ιταλό προπονητή που να ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να μπορεί να κρατά ήρεμα τα αποδυτήρια. Ο Καραγκούνης σε αυτό το ρόλο είναι ιδανικός.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ