Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Πλήρης η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη για το ματς της Τρίτης

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014   5:57:00 μ.μ.


Πλήρης η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη για το ματς της ΤρίτηςΠλήρης και... αγριεμένη έρχεται στην Αθήνα για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά το θρίαμβο (2-1) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επί της Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα. 
Η μοναδική «απώλεια» των «ροχιμπλάνκος» συνίσταται στην απουσία του Ουρουγουανού διεθνούς ακραίου Κριστιάν Ροντρίγκες, που έχει τραυματιστεί στο γαστροκνήμιο και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Ατλέτικο στην ελληνική πρωτεύουσα.
Στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε συμπεριέλαβε τους Μόγια, Όμπλακ (τερματοφύλακες), Γοδίν, Σικέιρα, Ανσάλντι, Χεσούς Γκάμεθ, Χουανφράν, Μιράντα, Χιμένεθ (αμυντικοί), Μάριο Σουάρεθ, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Τουράν, Γκάμπι, Σαούλ, Τσέρτσι (μέσοι), Γκριεζμάν, Μάντσουκιτς και Ραούλ Χιμένεθ (επιθετικοί).
Ο Προένσα «σφυρίζει» τον Ολυμπιακό την Τρίτη
Τον Πορτογάλο Πέδρο Προένσα όρισε η UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Τρίτη, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (Α΄ όμιλος). Ο Ίβηρας ρέφερι δεν είναι άγνωστος στους «ερυθρόλευκους», στο δρόμο των οποίων έχει βρεθεί δύο φορές κατά το παρελθόν, αμφότερες με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο. Η πρώτη εξ αυτών ήταν το 2009, όταν ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε νικήσει τη Σταντάρ Λιέγης 2-1 και η δεύτερη το 2011, στην ήττα από τη Μαρσέιγ με 0-1.
Να σημειωθεί ότι ο Προένσα είχε διαιτητεύσει και τον αγώνα της Ελλάδας με τη Ρουμανία (3-1) στο ίδιο γήπεδο, για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας στις 15 Νοεμβρίου 2013, καθώς και την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Μάλτα στη Βαλέτα (1-0), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2008. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του σε διασυλλογικό επίπεδο ήταν η παρουσία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012 ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Τσέλσι, ενώ την ίδια χρονιά η UEFA τον επιβράβευσε ορίζοντάς τον και στον τελικό του Euro 2012, ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ