Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Κορυφή στην Ισπανία για την εξαιρετική Βαλένθια

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014   10:03:00 π.μ.


Κορυφή στην Ισπανία για την εξαιρετική ΒαλένθιαΕξακολουθεί να κερδίζει τις εντυπώσεις η Βαλένθια στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Ισπανία, καθώς μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής στην πριμέρα ντιβισιόν ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της κατάταξης με Μπαρτσελόνα και Σεβίλη.
Η κατάκτηση της κορυφής επιτεύχθηκε χάρις στη νέα άνετη νίκη των «νυχτερίδων», αυτή τη φορά επί της Κόρντομπα, της οποίας η Βαλένθια επιβλήθηκε στο «Μεστάγια» με 3-0 σημειώνοντας την τέταρτη στη σειρά νίκη της.
Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο κυριάρχησε πλήρως και, ουσιαστικά, τελείωσε τον αγώνα από το πρώτο ημίωρο, τότε που ο Φρανθίσκο Αλκάθερ στο 22ο και ο Χοσέ Γκάγια στο 27ο λεπτό «έγραψαν» το 2-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 74΄ ο Σοφιάν Φεγκουλί.
Και επειδή οι αριθμοί μπορεί να μη λένε πάντα την αλήθεια, τη λένε όμως συχνά, η Βαλένθια με 13 γκολ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τη Ρεάλ (18), ενώ με παθητικό μόλις δύο τερμάτων μόνο η Μπαρτσελόνα έχει ως τώρα πιο δυνατή άμυνα (μηδέν).
Στον άλλο αγώνα της βραδιάς η Εσπανιόλ σημείωσε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα και ανάσανε βαθμολογικά, επικρατώντας στη Βαρκελώνη της Χετάφε 2-0 με τέρματα των Σέρχιο Γκαρσία στο 66ο και Κρίστιαν Στουάνι στο 83ο λεπτό.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ