Ροη ειδησεων

Α.Σαμαράς: «Εγγυητής της ασφάλειας οι ΕΔ της πατρίδας μας» - Διαβεβαιώσεις για το μισθολόγιο

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014   2:25:00 μ.μ.

Στο νομό Έβρου βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014».

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τις Ένοπλες Δυνάμεις «εγγυητή της ασφάλειας της Πατρίδας μας» και διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι μπορεί, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, «για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Σαμαρά:

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας , η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ. Στη Θράκη μας, σε όλη την Πατρίδα μας. Η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνιές της Ελλάδας μας. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις για αυτή την εξαίρετη, από κάθε πλευρά, άσκηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ, είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θέλω να πω ότι η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, από κάθε ελικόπτερο, από κάθε άρμα.

Και θέλω κ. Υπουργέ και κ. Αρχηγέ πραγματικά να σας συγχαρώ για αυτή την καταπληκτική εμπειρία που δώσατε σήμερα σε όλους που βρισκόμαστε εδώ. Είναι τιμή για όλους μας που παρευρεθήκαμε στην άσκηση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ