Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Σάλος από ντοκιμαντέρ του Discovery με ανακόντα που θα φάει ζωντανό άνθρωπο

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014   10:05:00 μ.μ.


Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η διαφημιστική προώθηση της πρεμιέρας ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Discovery στις 7 Δεκεμβρίου.

To Εaten Alive που πλασάρεται ως η απόπειρα ενός παράτολμου άνδρα να φαγωθεί ζωντανός από ένα τεράστιο φίδι ανακόντα έδωσε στη δημοσιότητα δύο trailer με τα οποία αποκαλύπτει πως ο τίτλος του είναι κυριολεκτικός. Ο πρωταγωνιστής Paul Rosolie θα βρεθεί στην κοιλιά ενός φιδιού φορώντας μια προστατευτική στολή που θα του παρέχει την ασφάλεια που απαιτείται χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το πως ακριβώς θα γίνει όλη η διαδικασία, αλλά ούτε και το πώς θα βγει από εκεί ζωντανός. Ήδη αρκετοί κάνουν λόγο για ένα παράτολμο πείραμα που σκοπό έχει να προκαλέσει και εκφράζουν ανησυχία σχετικά με τις συνθήκες των γυρισμάτων και την κατάσταση του ερπετού μετά τη δοκιμασία. Φιλοζωικές οργανώσεις έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν υπογραφές μέσω διαδικτύου ζητώντας να μην προβληθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα και κατηγορούν το κανάλι για κακοποίηση ζώου.

Ο 26χρονος Paul Rosolie πάντως υπογράμμισε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον ίδιο και τον έτερο πρωταγωνιστή του ντοκιμαντέρ και πως ποτέ δεν θα έκαναν κάτι που θα ταλαιπωρούσε ή θα έθετε σε κίνδυνο κάποιο ζώο.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ