Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Στη Μαριούπολη σκοτώθηκαν δύο Αμερικανοί σύμβουλοι

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014   6:10:00 μ.μ.


Στη Μαριούπολη σκοτώθηκαν δύο Αμερικανοί σύμβουλοι
Η αποστολή από 180 στρατιωτικούς συμβούλους του στρατού τω ΗΠΑ που έφτασε χτες στο Κϊεβο από τη βάση Φορτ Μπένινγκ σήμερα υπέστη πρώτες απώλειες στη Μαριούπολη. Δύο σύμβουλοι σκοτώθηκαν από αγνώστους. 

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Novorosia, η είδηση αυτή είναι εμπιστευτική και απαγορεύεται να δημοσιευτεί στην Ουκρανία. Με σύγκριση με τους υπαλλήλους της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρίας, για τους Αμερικάνους (κρατικούς) στρατιωτικούς συμβούλους θα διοργανώσουν τη στρατιωτική κηδεία μετά τιμών στην πατρίδα. Υπάρχουν όλοι οι λόγοι να υποθέσει κανείς ότι στο προσεχές διάστημα η αστυνομία μίας από τις αμερικανικές πόλεις θα ανακοινώσει ότι δύο στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε κάποιο μπαρ από άγνωστους εγκληματίες.
Μετά την έλευση στο Κίεβο οι σύμβουλοι αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μαριούπολη, όπου τους πλησίασαν οι ηλικιωμένοι πολίτες της Ουκρανίας οι οποίοι θα τους βοηθούν στην εκπαίδευση νεαρών μαχητών. Αυτοί οι βετεράνοι απταίστως κατέχουν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα, δηλαδή τα ρωσικά. Σημειωτέον ότι αυτή η αρκετά μεγάλη στο μέγεθος ενωμένη ομάδα συμβούλων θα εκπαιδεύει ότι τον ουκρανικό στρατό με τον οποίο ασχολούνται οι αμερικανικές στρατιωτικές ιδιωτικές εταιρίες, αλλά κάποιους πολύ παράξενους σπουδαστές. Είναι τα «μαύρα ανθρωπάκια» της εθελοντικής ένοπλης ομάδας της μεραρχίας «Azov» και οι μισθοφόροι του μεγιστάνα Κολομόισκι της μεραρχίας «Dnepr».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ