Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Επανεξετάζει τον φάκελο του Πανιωνίου η Επιτροπή Αθλητισμού

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014   6:13:00 μ.μ.


Επανεξετάζει τον φάκελο του Πανιωνίου η Επιτροπή ΑθλητισμούΈντονες οι αντιδράσεις της Καβάλας που έδωσε το παρών για να ζητήσει προθεσμία, μέσω των νομικών εκπροσώπων της, κ.κ. Μπαλτάκου και Καπερνάρου
Πολύ κοντά στην παραμονή του στην Α1 Κατηγορία βρίσκεται ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης, μετά την απόφαση της ΕΕΑ να επανεξετάσει τον φάκελο του Πανιωνίου. Αν ο μεγαλόμετοχος των "κυανέρυθρων" καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα (πρακτικό διοικητικού συμβουλίου, εγγυητική επιταγή και έλεγχος βιωσιμότητας από ορκωτούς λογιστές), τότε ο Πανιώνιος είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής. 
Μετά την αποχώρηση του Ηλία Λιανού, που συνοδευόταν από τον πρώην πρόεδρο αλλά και team manager του Πανιωνίου, Άκη Καρτάλο και ζήτησε να επανεξεταστεί ο φάκελος της ομάδας του, ενώπιον των μελών της ΕΕΑ, παρουσιάστηκαν οι νομικοί της Καβάλας, Τάκης Μπαλτάκος (πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου), και ο Βασίλης Καπερνάρος (ανεξάρτητος βουλευτής)! Μαζί τους βρισκόταν και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Καβάλας, Γιώργος Καλαντζής.
Οι δύο δικηγόροι εξέφρασαν την απορία τους γιατί ο ΕΣΑΚΕ δεν ειδοποίησε την Καβάλα να προετοιμαστεί για να καταθέσει φάκελο συμμετοχής στο πρωτάθλημα (μετά την μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Πανιώνιο), παρ' ότι η ΕΟΚ είχε απαντήσει στο σχετικό έγγραφο που απέστειλε η διοργανώτρια αρχή και είχε υποδείξει τον σύλλογο της Μακεδονίας. Εν συνεχεία ζήτησαν προθεσμία για να καταθέσουν το δικό τους φάκελο και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, συνεδρίασε για να αποφασίσει. Μετά την απόφασή της να επανεξατάσει τον φάκελο του Πανιωνίου, το αίτημα της Καβάλας θα εξεταστεί μόνο σε περίπτωση που η ΕΕΑ δεν χορηγήσει πιστοποιητικό στους "κυανέρυθρους".


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ