Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η Μάλαγα «φρέναρε» την Μπαρτσελόνα

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014   10:03:00 π.μ.


Η Μάλαγα «φρέναρε» την ΜπαρτσελόναΗ Μάλαγα είναι η πρώτη ομάδα που κατόρθωσε να «κόψει» βαθμούς από την Μπαρτσελόνα στο φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας, ύστερα από πέντε αγωνιστικές, καθώς υποχρέωσε τους «μπλαουγκράνα» σε «λευκή» ισοπαλία στο «Ροσαλέδα».
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε εξακολουθεί βέβαια να είναι η μοναδική που δεν έχει δεχθεί γκολ στην πριμέρα ντιβισιόν, απέκτησε όμως από σήμερα συγκάτοικο στην κορυφή την εντυπωσιακή Σεβίλη, που με γκολ του Ντεουλοφέου στο 18΄ νίκησε 1-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».
Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που έστω δύσκολα έκαμψε εκτός έδρας την αντίσταση της Αλμερία με τέρμα του Μιράντα στο 60΄ και απέχει από την πρώτη θέση δύο βαθμούς.
Με τέρμα του Ρούμπεν Γκαρσία στο 46΄ η Λεβάντε πέρασε με 1-0 από τη Γρανάδα, Εϊμπάρ και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 1-1 (9΄ Αρουαμπαρένα - 71΄ Μορένο), ενώ η παραπαίουσα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έχασε στο «Βαγέκας» από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-1.
Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με τον Αντούριθ στο 21΄ αλλά δεν άντεξαν ως το τέλος, καθώς στο 38΄ και στις καθυστερήσεις ο Λέο Μπαπτιστάο σκόραρε τα γκολ των γηπεδούχων.
Η συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ νωρίς το καλοκαίρι και τα δύο «ταμπλό» (πρωτάθλημα, Ευρώπη) στα οποία είναι πια υποχρεωμένη να παίξει η Αθλέτικ ενδέχεται να σημάνουν ένα δύσκολο χρόνο για μια ομάδα με περιορισμένες ποιοτικές λύσεις και χωρίς βάθος στο ρόστερ της.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ